Zdrowo Zakręcona
▼
niedziela, 7 kwietnia 2019

Wegańskie, bezglutenowe gofry. Sprawdzony przepis!

›
Zakup gofrownicy sprawił, że nasza niedzielna tradycja naleśnikowa ustąpiła miejsca gofrowej. Jemy je na deser, a nierzadko po prostu w ra...
12 komentarzy :
niedziela, 24 marca 2019

Najlepszy chlebek bananowy. Wegański i bez glutenu

›
Chlebków bananowych i innych ciasto-chlebków nigdy dość prawda?  Ja się ich już sporo narobiłam, kilka znajdziecie też na blogu. Ale po ...
5 komentarzy :
niedziela, 17 marca 2019

Wegańskie i bezglutenowe ciastka owsiane jak z cukierni

›
I kolejne już w moim wykonaniu ciastka owsiane. Robione "na czuja", bez nadziei, że wyjdzie z nich coś dobrego.  A tymczasem i...
1 komentarz :
niedziela, 3 marca 2019

Wegańskie i bezmączne kulki mocy. Najlepsze!

›
Kulki mocy. Zdrowe, pozbawione nienaturalnych słodzideł, przetworzonych produktów i niszczącego witaminy podgrzewania. A przy tym smaczn...
niedziela, 17 lutego 2019

Koszerne, bezzbożowe i wegańskie ciastka migdałowe

›
Z okazji mojej nasilającej się ostatnio fascynacji kulturą żydowską zakupiłam ostatnio wielką knigę z wegetariańskimi potrawami kuchni żyd...
1 komentarz :

Kokosowy tofurnik ze słonym karmelem. Wegański i bezglutenowy

›
Może trudno w to uwierzyć, ale po raz pierwszy zrobiłam tofurnik, czyli najbardziej popularny wegański sernik z tofu i kokosa. Widziałam t...
3 komentarze :

Wegański pasztet z ciecierzycy i tofu. Najlepszy

›
Pamiętacie kotlety z ciecierzycy i tofu? Tym razem z podobnych składników wyczarowałam pasztet, dodając doń jedynie kaszy jaglanej dla le...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.