tag:blogger.com,1999:blog-2589309746295820115.post1877817619310015997..comments2024-03-28T14:17:54.112+01:00Comments on Zdrowo Zakręcona: Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem. Bezglutenowe, wegańskieDiana Wasilewskahttp://www.blogger.com/profile/09975228059470822779noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2589309746295820115.post-41112166285063368472018-05-25T12:17:25.071+02:002018-05-25T12:17:25.071+02:00Jakiej wielkości blaszka? Jakiej wielkości blaszka? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2589309746295820115.post-62601405407997944162018-05-17T13:56:38.113+02:002018-05-17T13:56:38.113+02:00Dodajemy do gotującego się mleka. Dzięki za czujno...Dodajemy do gotującego się mleka. Dzięki za czujność, już uzupełniłam.Diana Wasilewskahttps://www.blogger.com/profile/09975228059470822779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2589309746295820115.post-49375684150623136232018-05-17T13:44:29.108+02:002018-05-17T13:44:29.108+02:00A co z erytrolem w nadzieniu? W składnikach podane...A co z erytrolem w nadzieniu? W składnikach podane jest 5 łyżek,a w opisie przygotowania nadzienia nie ma o nim mowyAnonymousnoreply@blogger.com